X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

DSE (Distributie Service Europe), is een onafhankelijk expediteurskantoor in Nederland met de hoofdvestiging  in Almelo en met nevenvestigingen in Lelystad / Nederland, Bad Bentheim Duitsland , New Castle Engeland en Barlinek Polen. 

Wij zijn gespecialiseerd in Export en Import stukgoed groupage zendingen binnen en buiten Europa via wegvervoer, zeecontainers en luchtvracht.

 

Alle goederen (mits niet levend)  verpakt in een doos voor pakket distributie tot pallet transport laten wij middels gerenommeerde Nationale en/of Internationale vervoerders vervoeren. Mbt Pakket zendingen zijn deze allemaal te tracen via ons track and trace systeem. Ook vele groupage (pallet zendingen) kunnen wij via track and  trace volgen.

De definitie pakket distributie laat zich het beste omschrijven als zijnde een pakket  niet zwaarder dan 30 kg en niet groter dan 300 cm gordelomvang. (=1xlengte+2xbreedte+2xhoogte in cm) . Alle pakketten welke groter en of zwaarder zijn vallen onder de categorie groupage stukgoed zendingen.

 

Voor Internationale pakketten kunt u bij ons pakketten laten distribueren tot maximaal 70 kg met een gordelomvang tot 419 cm en een lengte tot maximaal 270 cm ! Doordat Internationale pakketten veelal met luchtvracht worden ingevlogen zijn gevaarlijke goederen niet toegestaan en wordt de verpakking lxbxh gedeeld door 5000 omgerekend tot het aantal volume kilogrammen. Ook deze Internationale pakketzendingen zijn middels track and trace volgbaar. Voor dit product werkt DSE samen met een van de grootste spelers in de Wereld op het gebied van  luchtvracht pakketten.

Internationale zendingen groter en/of zwaarder dan 70 kilogram vervoeren wij als groupage luchtvracht zendingen.

Luchtvracht

DSE Cargo Expediteurs & Groupage Luchtvracht;

Na de aanslag in de USA gelden er voor het vervoeren van vracht per luchtvracht specifieke veiligheidseisen. Eén van die eisen is dat niet iedereen vracht kan aanleveren tbv luchtvracht, behalve erkende luchtvracht expéditeurs. DSE heeft een nauwe samenwerking met luchtbevrachters (ATAN) welke door de Nederlandse Douane erkend en geregistreerd zijn als luchtvracht expéditeur. Lees ook hier boven bij Internationael pakketten